Har du behov for leiebil under reparasjonstiden?

Vi hjelper deg med leiebil under reparasjonen

Samtidig som du bestiller en reparasjontime hos oss, fortell også om du har behov for erstatningsbil for å lette hverdagen din. Vi ordner dette for deg gjennom bilutleiepartnerne, og sørger for at leiebilen er klar hos oss på det avtalte tidspunktet. Du kan levere inn leiebilen samtidig som du henter din egen bil fra reparasjonen. Har du dekning for leiebil i din forsikring er det lurt å sjekke hvor lenge og hvilke kostnader ditt forsikringsselskap dekker.

Faktorer som kan påvirke tilgjengeligheten av erstatningsbil

Er du den uskyldige parten i en trafikkulykke?
Før du eventuelt får en leiebil i et slikt tilfelle, må du lage en bruksbehoverklæring til motpartens forsikringsselskap. Erklæringen skal synliggjøre at du har behov for bilen i arbeidet ditt, eller at bilen er viktig for deg for å kunne forflytte deg i din hverdag. Kravet må kunne dokumenteres.

Har du forårsaket skaden selv (kaskoskade)?
Forsikringsselskapet ditt erstatter kostnader til leiebil i sin helhet hvis leiebilen dekkes av forsikringen din. Dette bør man sjekke med forsikringsselskapet før man leier bil. Før du leier leiebil er det lurt å sjekke hvilke kostnader forsikringsselskapet ditt dekker. Vi kan gjøre dette også sammen når du tar bilen til skadekontroll hos oss eller når du tar kontakt med oss.
Vår kundeservice hjelper deg gjerne.

Det er DIN bil og DU bestemmer hvor DIN bil skal repareres.

Trenger du en skadetakstering?